Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID773

    Prostorný byt 2+1 v úžasné lokalitě hledá nové majitele

    V Cibulkách 404/9
    Praha 5 - Košíře

    Prodáno za 5.490.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji útulný byt o výměře 68,48 m2. Byt se nachází v druhém patře třípodlažní vily bez výtahu v ulici V Cibulkách, v Praze 5 Košířích. Původní dispozici 1+1 s velkou vstupní halou stávající majitelé upravili na byt 2+1, který je tvořen prostornou kuchyní, dvěma neprůchozími pokoji, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. Světlé místnosti, úžasný výhled do zeleně. V roce 2008 proběhla rekonstrukce bytu (výměna oken za plastové; nové rozvody vody, plynu a elektřiny; vybudování nové koupelny; výměna podlahových krytin). Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem s přímým ohřevem vody. K bytu náleží sklep o výměře 23,1 m2. Kolem domu je oplocená zahrada patřící LBD, vymezenou část této zahrady je možné bezplatně užívat. V domě je pouze 6 bytů. V pěší dostupnosti se nachází mateřská škola, základní škola, gymnázium, množství obchodů a restaurací, tenisové a squashové kurty, několik dětských hřišť, lesopark Cibulka, přírodní památka Vidoule. Autobusové zastávka je přímo naproti domu, 9 minut autobusem na metro B Anděl. S ohledem na skutečnost, že není k dispozici energetický štítek, uvádíme třídu G. Jedná se o bydlení v klidné vilové čtvrti s dobrou dostupností do centra města. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID753

    Celoročně obyvatelná chata v dojezdnosti 30 minut od Prahy

    Borový vrch č. ev. 94
    Čerčany -

    Prodáno za 2.380.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji celoročně obyvatelnou chatu v Čerčanech v osadě Nové Městečko. Chata stojí na vlastním oploceném pozemku o výměře 578 m2. Chata je ze 2/3 podsklepená, dispozičně řešená jako 2+1 s verandou, sprchovým koutem a splachovací toaletou, obyvatelná plocha chaty je 53 m2. Chata je připojena na obecní vodovod, kanalizaci, plyn, na pozemku je též vlastní studna, připojen internet. Ohřev vody bojlerem, topení kamna na dřevo či dřevěné brikety. Součástí pozemku je zahrada o výměře 525 m2, na ní je zahradní domek 8,8 m2 a kůlna se závětřím 14 m2, záhony, vzrostlé jabloně. Vedle chaty je plocha na parkování 2 aut. Chata má číslo evidenční, je možné ji financovat hypotečním úvěrem se kterým vám rádi pomůžeme. Dle územního plánu lze dostavět obytné podkroví, což nabízí možnost vybudovat si zde příjemné bydlení. Osada Nové Městečko leží jihozápadně od vlastních Čerčan, na pravém břehu řeky Sázavy, skryta v borovém lese. Vznikla v době první republiky jako rekreační osada pro návštěvníky především z Prahy. Velmi dobrá dostupnost do Prahy, cca 30 minut autem po D1, či výborné spojení vlakem. V Čerčanech je veškerá občanská vybavenost: obecní úřad, pošta, policie, zdravotní středisko, sbor dobrovolných hasičů, lékárna, základní i mateřská škola, základní umělecká škola, dům s pečovatelskou službou, HOSPIC, kulturní dům, knihovna s informačním centrem, kino, tělocvična TJ Slavoj, fotbalové hřiště TJ Slavoj a mnohá další sportoviště. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID678

    Rekreační chata se vzrostlou zahradou o výměře 1336 m2, Předonín

    Předonín ev. č. 5
    Bechlín -

    Prodáno za 960.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rekreační chatu v Předoníně. Vesnice Předonín patří pod obec Bechlín, je od ní vzdálená 2 km a je oddělena kopcem Klouček. Nachází se mezi městy Štětí a Roudnice nad Labem, od kterých je vzdálena 4 km, dojezdová vzdálenost do Prahy 40 minut. Chata je v původním stavu, určena k rekonstrukci, nabízí možnost realizace vlastních představ. Chata má dispozici 3+kk, skládá se ze dvou pokojů umístěných v suterénu, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a koupelny. Zastavěná plocha je 34 m2. Chata stojí na vlastním oploceném pozemku o výměře 1302 m2. Na zahradě jsou vzrostlé stromy, suchý záchod, kůlna, sklep, dřevník, bazén a studna. Chata má číslo evidenční, tudíž je možné ji financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Pět minut procházkou je přírodní koupaliště. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID722

    Prodej bytu 2+kk, Na Malovance, Praha 6

    Na Malovance 530/14
    Praha 6 - Střešovice

    Prodáno za 2.990.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 2+kk o výměře 47 m2. Byt se nachází ve čtvrtém patře zrekonstruovaného cihlového domu bez výtahu v ulici Na Malovance, v Praze 6. Byt je v původním stavu, určený ke kompletní rekonstrukci, ideální k realizaci vlastních představ o bydlení. Byt se skládá ze dvou samostatných pokojů, kuchyně, která je umístěna v předsíni a koupelny s vanou a wc. Okna bytu jsou situována na východ, do uzavřeného udržovaného vnitrobloku. Byt je v družstevním vlastnictví, v současné době není možné ho převést do osobního vlastnictví, financování pomocí hypotečního úvěru je tedy možné pouze s ručením jinou nemovitostí. K bytu patří sklep o výměře 5,2 m2. V blízkosti najdete množství obchodů a restaurací, kaváren, školku, školu, kino, koupaliště, Strahovský stadion. Zastávka tramvaje Malovanka se nachází cca 3 minuty od domu. Skvělá dopravní dostupnost do centra, na Pražský okruh i tunelový komplex Blanka. Úžasné bydlení ve vyhledávané lokalitě v blízkosti Pražského hradu, Hradčan, Strahova, Petřína i parků Ladronka či Kajetánka. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID710

    Prodej bytu 1+kk, K Nové škole, Praha - Zbraslav

    K Nové škole 1298
    Praha - Zbraslav

    Prodáno za 2.121.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej bytu 1+kk o výměře 29 m2. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí čtyřpatrového panelového domu v klidné ulici K Nové škole v Praze Zbraslavi. Dům je po rekonstrukci - střecha, fasáda, zateplení, plastová okna. Byt je v dobrém stavu, původně sloužil jako nebytový prostor, v roce 2000 byl zkolaudován na bytovou jednotku a prošel rekonstrukcí. Byt je ideální jako startovací bydlení, nabízí se zařízený nábytkem, stačí si jen sbalit osobní věci a můžete se nastěhovat. Případně je vhodný jako investice. Nízké náklady na bydlení. Byt je v osobním vlastnictví, je možné ho financovat hypotečním úvěrem se kterým vám rádi pomůžeme. K bytu náleží sklep. V okolí je veškerá občanská vybavenost, dostatek sportovního vyžití, přírody a zároveň dobrá dostupnost MHD. Doporučuji prohlídku.