Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID438

    Útulný byt 1+1 s terasou hledá nové majitele

    Kolbenova 804/30
    Praha 9 - Vysočany

    Prodáno za 2.150.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Nabízíme k prodeji hezký byt 1+1 s prostornou terasou a sklepem. Výměra bytu je 35,4 m2 + 10 m2 terasa. Byt se nachází v 6. NP cihlového domu bez výtahu. Byt prošel v roce 2008 kompletní rekonstrukcí - nové rozvody, elektroinstalace, podlahy, okna, dveře, obklady v koupelně a na toaletě, nová kuchyňská linka. Byt se nachází v ulici Kolbenova, přímo za domem je dětské hřiště, park. V pěší dostupnosti metro „B“ Vysočanská, tramvajová zastávka „Poštovská“ před domem. V blízkosti škola, školka, poliklinika, OC Fénix, OC Harfa, O2 Aréna. Park Podvinní, cyklostezka, lanové centrum, bobová dráha. Byt je v OV a tudíž lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme. Byt je vhodný i jako investice. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID430

    Prostorný byt 2+kk/B, G, ul. Českomoravská, P-9

    Českomoravská 1181/23
    Praha 9 - Libeň

    Prodáno za 3.200.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Po necelých 2 letech se mi vrátil tento byt do nabídky! Ozval se mi pan Vondráček, že se mu změnila situace a že by potřeboval byt prodat, pokud možno s co nejmenší ztrátou. S ohledem na to, že k ceně bytu bylo potřeba počítat s dalšími náklady jako jsou 4% daň z nabytí nemovitosti, pokuta bance za předčasné splacení úvěru a provize RK, byla to celkem výzva. Do karet nám hrála skutečnost, že za poslední rok se výrazně posunul trh s nemovitostmi a v současné době nabídka převyšuje poptávku, tudíž stouply ceny nemovitostí. Po necelých 2 měsících máme prodáno a troufnu si tvrdit, že i kupující i prodávající jsou spokojeni.

  • Thumbnail ID402

    Byt 1+kk k úpravě dle vlastních představ

    Benkova 1696/13
    Praha 4 - Chodov

    Prodáno za 1.250.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Pan majitel mě kontaktoval s tím, že by potřeboval prodat byt na Chodově. Potkali jsme se v bytě, domluvili se na podmínkách prodeje, nastavili cenu tak, aby se byt rychle prodal a pak jsme čekali, až se odstěhuje nájemnice. Zvládla to před koncem roku. Pan majitel byl akční, byt po svátkách vystěhoval, uklidil, nechal mi klíče a já se pustila do práce. Byt jsme nafotili, pustili do světa ještě v noci 30.12.. Hned druhý den následovala prohlídka, přejezd do kanceláře, rezervační smlouva na počkání a na Silvestra mohl pan majitel kromě oslav Nového roku slavit také to, že má prodáno. Nejrychlejší obchod, který jsem absolvovala :o).

  • Thumbnail ID392

    Prostorný byt 3+kk u metra

    Nemocniční 782
    Praha 9 - Vysočany

    Prodáno za 2.840.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji hezký byt o výměře 71,28 m2, momentální dispozice bytu je vzdušné 2,5+1, s tím, že byt je možné po menších úpravách předělat na 3+kk. Byt se nachází ve 4. patře udržovaného cihlového domu bez výtahu v ulici Nemocniční v Praze 9. K bytu náleží sklep. V domě jsou 2 nebytové prostory, výnos z pronájmu jde do FO. V blízkosti je škola, školka, poliklinika, OC Fénix, OC Harfa, O2 Arena, velké množství zeleně, park Podvinní, cyklostezka, lanové centrum, bobová dráha, říčka Rokytka. Tři minuty pěšky na metro "B" Vysočanská. Příjemné místo k bydlení, doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID372

    Stylový loftový byt 3+kk/T čeká na vás

    Novákových 1817
    Praha 8 - Libeň

    Prodáno za 3.990.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji atypický loftový byt o výměře 86,5 m2 + 20 m2 terasa. Momentální dispozice bytu je 2+kk + šatna, úpravou šatny je možné vybudovat další místnost. K bytu je možnost dokoupit garážové stání v domě za akční cenu 250.000,- Kč.Ve dvoře domu je soukromý park určený výhradně pro rezidenty. V blízkosti je množství obchodů a restaurací, OC Harfa, OC Fenix, O2 Arena, školka, škola, poliklinika, pošta. V pěší dostupnosti je park Podvinní s množstvím dětských hřišť, říčka Rokytka, cyklostezka, sportovní areál, lanové centrum, bobová dráha, tenisové kurty, golfové hřiště. Skvělá dostupnost do centra, minutu na metro B Palmovka. Jedná se o luxusní bydlení pro náročné. Byt má vlastní webové stránky www.petrasek.biz. Zveme Vás na návštěvu!