Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID194

    Hezký byt 2+kk/L,G Raichlova ul., Stodůlky

    Raichlova 2610/9
    Praha 5 - Stodůlky

    Prodáno za 3.150.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Krásná práce. Majitelé byli kontakt na doporučení od spokojené klientky. Nechali si poradit a to jak s cenou, tak i s procesními věcmi. Čekali jsme až se odstěhují do nového bytu, abychom mohli byt prodávat čistý, vyklizený, připravený k nastěhování. Byt se prodal na první prohlídku, za cenu, kterou jsme nastavili.

  • Thumbnail ID184

    Jedinečný byt 1+kk po rekonstrukci, P-6 Břevnov

    Patočkova 1632/55
    Praha 6 - Břevnov

    Prodáno za 2.090.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Paní majitelka našla ve schránce letáček, oslovila konkurenci, narazila na nezkušenou mimopražskou kolegyni, která špatně odhadla prodejní cenu a byt se ani po několika měsících nepodařilo prodat. Pak dostala doporučení na mě a bylo. Za 18 dnů bylo prodáno. Reálná cena, kvalitní fotografie, veškeré podklady k nemovitosti, to vše pomohlo k rychlému prodeji.

  • Thumbnail ID160

    Atypický mezonetový byt 3+kk s terasou a s krbem

    Pelušková 1408/75
    Praha 9 - Kyje

    Prodáno za 3.190.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji velkorysý mezonetový byt 3+kk/T. Podlahová plocha bytu je 80 m2 + 8,82 m2 terasa. Byt se nachází v Peluškové ulici v Praze 9 v Kyjích, v druhém patře cihlového domu bez výtahu. V domě jsou pouze 2 bytové jednotky, výhodou jsou velmi nízké náklady na bydlení. Byt prošel částečnou rekonstrukcí - nové stoupačky, rozvody, kombinovaný kotel, krb, příprava klimatizace, bezpečnostní dveře. Byt je v osobním vlastnictví, je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru. Jedná se o tichou, klidnou lokalitu, bydlení v přírodě s dobrou dostupností MHD, zastávka autobusu 2 minuty od domu, 5 minut autobusem na metro B Hloubětín nebo Rajská zahrada. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, přímo v areálu je večerka, 2 restaurace, squashové centrum. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID349

    Byt 3+kk/L po reko za skvělou cenu

    Kukelská 904/3
    Praha 9 - Hloubětín

    Prodáno za 2.190.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Na pana majitele jsem dostala kontakt na doporučení, protože jsem v tomto domě již jeden byt prodala. Na prodej dost spěchal, nicméně se dohodl s kamarádem, který začínal dělat makléře u konkurenční RK. Prodej to nebyl úplně jednoduchý, byt kde v každém pokoji bydlel 1 nájemník, bytové družstvo bez možnosti převodu do osobního vlastnictví, tudíž jen hotovostní klienti. Poté co se konkurenci nepodařilo byt prodat ani po výrazné slevě jsme podepsali na měsíc výhradní smlouvu. Nájemníci se po dohodě odstěhovali, nechala jsem byt vygruntovat, nafotit profesionálním fotografem a pustila se do práce. Pan majitel byl pod velkým časovým tlakem, protože podcenil situaci, prodej svěřil nezkušenému kamarádovi a tak se dostal do časového skluzu, musel platil poplatky za prázdný byt, splácet hypotéku a potřeboval peníze z prodeje bytu na jiný projekt. Ačkoliv se byt za měsíc neprodal, pan majitel byl spokojený s dosavadním postupem prodeje a smlouvu mi prodloužil o další měsíc. Za měsíc a půl byl byt prodaný, i díky mé báječné kolegyni Yvoně, která mě zastoupila po dobu mé dovolené. Když jsme byt předali, nedalo mi to a zeptala jsem se pana majitele, zda s ním kamarád ještě kamarádí, když prodal byt s námi a on mi s úsměvem sdělil, že kamarád už v realitce nepracuje... teď je z pana majitele spokojený klient i přes to, že se byt nakonec prodal za méně peněz než si na začátku představoval.

  • Thumbnail ID342

    Prodej bytu 1+kk/B,G Pelušková, Praha 9 - Kyje

    Pelušková 1443
    Praha 9 - Kyje

    Prodáno za 1.490.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Tomu se říká ideální spolupráce. S panem majitelem jsme se potkali na prohlídce jiného bytu, on si tento byt vybral a koupil. Zároveň mne požádal, abych mu prodala jeho byt. Ačkoliv na prodej nijak nespěchal, dal mi zcela volnou ruku, nechal si poradit s nastavením ceny, zainvestoval do počátečních úprav bytu, byt jsme nechali vymalovat, uklidit a za 3 týdny jsme ho měli prodaný.