Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID261

    Startovací byt 1+kk po rekonstrukci

    Na Kopečku 1280/7
    Praha 8 - Libeň

    Prodáno za 1.470.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Světlý byt 1+kk o výměře 23 m2 + 4,5 m2 sklepní kóje. Byt se nachází v udržovaném cihlovém domě v klidné ulici Na Kopečku. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se skládá z předsíně, jednoho pokoje s malou kuchyňkou a z koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Byt je v OV a tudíž lze financovat hypotékou se kterou vám rádi pomůžeme. Vzhledem k nízkým měsíčním poplatkům a pěší dostupnosti na metro je byt vhodný zejména jako investice.

  • Thumbnail ID256

    Kompletně zařízený byt po luxusní rekonstrukci

    Odlehlá 328/64
    Praha 9 - Vysočany

    Prodáno za 2.190.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    S panem Haškem jsme se potkali v obchodním centru na kafi, protože byl poměrně časově vytížený a nebyl z Prahy. Na místě jsme podepsali smlouvu o spolupráci, domluvili se na termínu focení a on odjel zpátky do Brna. Byt byl po kompletní rekonstrukci, čistý a vystylovaný, perfektně připravený k prodeji, možná i proto, že ho pan majitel využíval tak 2 dny v týdnu, když měl pracovní jednání v Praze. Byt jsem nafotila, zpracovala inzerci a pustila ho do světa. Protože byl opravdu hezký, za rozumnou cenu, navíc poměrně jedinečná nabídka na trhu, prodal se na první dobrou.

  • Thumbnail ID252

    Zrekonstruovaný byt 2+1/B u Prokopského údolí

    Devonská 1026/2
    Praha 5 - Hlubočepy

    Prodáno za 2.460.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Byt 2+1/B v OV, v Devonské ulici. Byt se nachází v 8. NP zrekonstruovaného cihlového domu. Byt je po kompletní rekonstrukci, nová koupelna, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, plastová okna, dřevěné dveře, obložky z masivu, na podlahách korek, dlažba, zasklený balkon. K bytu náleží sklepní kóje. Lokalita Starého Barrandova nabízí bydlení v zeleni, v pěší dostupnosti je Prokopské údolí, aquapark, za domem park, dětské hřiště, zahrádkářská kolonie. V blízkosti obchody, restaurace, školka, škola. Metro Smíchovské nádraží cca 10 min tramvají.

  • Thumbnail ID247

    Kompletně zařízený byt 3+kk/B/G v novostavbě

    Pod Harfou 938/60
    Praha 9 - Vysočany

    Prodáno za 3.900.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Kdykoliv se objeví byt v projektu Harfa, snažím se domluvit na jeho prodeji, protože je to pro mě srdeční záležitost. Na Harfě jsme 2 roky bydleli, teď bydlíme 3 minuty od Harfy, v projektu Dvůr nad Rokytkou a já to tam mám prostě ráda, takže si říkám kdo jiný by měl prodávat byty na Harfě, než někdo kdo je tam doma. S manželi Řehákovými jsme se potkali na první schůzce u nich doma. Chtěli si vybrat 3 RK, které si vyzkouší a pak se domluví na spolupráci s tou nejlepší z nich. S ohledem na moji motivaci výše jsem do toho šla, nevýhradně, za nesmyslnou cenu 4.250.000,- Kč, s tím, že jsem se rozhodla, že samozřejmě já budu ta, kterou si pak vyberou. Tak se taky stalo a po měsíci jsme překlopili spolupráci do výhradního zastoupení, snížili jsme cenu pod 4 miliony testovali trh. Zpracovala jsem jim srovnávací tržní analýzu, aby měli představu jaká je reálná cena jejich bytu, vyšlo mi kolem 3.750.000,- Kč. Konkurence na Harfě je obrovská, Finep tam staví další a další byty a vzhledem k tomu, že hodně jich tam skoupili cizinci investoři, je tam neustále velká nabídka bytů na prodej. Tento byt neměl úplně ideální dispozici, proto většina nábytku byla dělaná na míru a byla součástí prodeje. I díky tomu se byt během měsíce prodal, za cenu 3.900.000,- Kč. Pana majitele zaskočila rychlost prodeje, trošku měl pocit, že jsme cenu měli zachovat nad 4 miliony, nicméně s odstupem času s ohledem na vývoj cen bytů na Harfě uznal, že se byt prodal velice dobře.

  • Thumbnail ID242

    Byt 1+1 orientovaný do vnitrobloku, u metra B Palmovka

    Novákových 59/2
    Praha 8 - Libeň

    Prodáno za 1.690.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Byt 1+1 40,6 m2, přímo u metra B Palmovka. Byt je v původním, zachovalém stavu, má nová plastová okna, která jsou situována do vnitrobloku. Zděná koupelna s toaletou, na podlahách parkety, vestavěné skříně, komora. Byt se nachází v 3. NP udržovaného cihlového domu s výtahem. K bytu náleží sklep. V blízkosti množství obchodů a restaurací, OC Harfa, OC Fenix, O2 Arena, školka, škola, poliklinika, pošta. V pěší dostupnosti je park Podvinní s množstvím dětských hřišť, říčka Rokytka, cyklostezka, sportovní areál, tenisové kurty, golfové hřiště. Skvělá dostupnost do centra, minutu na metro B Palmovka.